Kinkekaart

15,00 50,00 

Kui soovite leida sõbrale täiuslikku kingitust, on Piibel.ee virtuaalne kinkekaart suurepärane valik. Olgu sünnipäev, jõulud või mõni muu tähtpäev, meie kinkekaardid on paindlikud ja mugavad, muutes need ideaalseks kingiideeks.

Vali kinkekaardi pilt

Vali summa

Kohaletoimetamise info

SAATJA INFO
SINU INFO
Kategooria: Silt:

Ideaalne igaks juhuks

Meie elektroonilised kinkekaardid on ideaalsed igasuguseks sündmuseks. Olgu see sünnipäev, jõulud või soov lihtsalt näidata, et hoolite – Piibel.ee kinkekaart on suurepärane viis oma hoolivust väljendada. Kinkekaarte saab kasutada erinevate kristlike materjalide soetamiseks, kindlustades, et teie sõber leiab midagi mõttekat ja väärtuslikku.

Kuidas kinkekaarti kasutada?

Meie virtuaalse kinkekaardi kasutamine on väga lihtne. Pärast kinkekaardi ostmist saate selle kohe sõbra e-posti aadressile edastada. Kinkekaarti saab seejärel kasutada meie veebilehel kristlike materjalide rikkaliku valiku hankimiseks. See on mugav lahendus, mis võimaldab neil saada midagi, mida nad tõeliselt väärtustavad, ilma et peaks muretsema füüsilise saatmise pärast.

Vaimulik Varandus OÜ on uhke, et saab pakkuda laia valikut kõrgekvaliteedilisi kristlikke materjale. Meie kinkekaardid avavad ukse vaimse rikkuse maailma, võimaldades teie sõpradel leida just neile sobivaimad tooted. Meie virtuaalse kinkekaardi valimine tähendab enamat kui kingituse tegemist – see on võimalus vaimseks arenguks ja rikastumiseks.

Niisiis, kui otsite järgmine kord ideaalset kingitust, pidage meeles, et Piibel.ee virtuaalne kinkekaart on alati mõttekas ja väärtustatud valik.

NB! Piibel.ee kinkekaarti ei saa vahetada rahaks.
Kui KINKEKAARDI  eest ostetud kaup ületab kinkekaardil olevat summat tuleb see tasuda juurde. Kui KINKEKAARDI eest ostetud toote väärtus on väiksem siis kinkekaardi saaja ei saa vahesummat nõuda rahas. Transpordi kulu läheb kinkekaardi summa hulka.